Covid 19 en preventieve maatregelen

Indien symptomen van hoesten en of koorts, gelieve vooraf te verwittigen of indien afspraak niet dringend is deze te verlaten. On line afspraken systeem is om deze reden uitgeschakeld. Niet dringende raadplegingen worden niet toegelaten door de provinciale geneeskundige commissie.

In de wachtzaal is alchoholgel en er zijn stoelen buiten. Kom naar de wachtzaal bij voorkeur alleen en niet begeleid. Indien een persoon aanwezig is in de wachtzaal kan in de wagen of op een stoel buiten gewacht worden. Meestal zorgen we ervoor dat stipt u gezien wordt op het voorzien uur.

Na een inspanningstest kan een douche worden voorzien.

Uw arts gebruikt een gedesinfecteerde stetoscoop en bloeddrukmeter en draagt een mondmasker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *